Poslednji redovi tebi

Autor 3msc | 24 Feb, 2013

  Mogli smo sve. Da si ti želeo, da sam se ja borila. Ali pustila sam te. Lepo je bilo, kratko, ali lepo. Mada smo mogli i lepše stvari da doživimo i više da se volimo. Ali otišao si.

  Verujem da sve devojke zamišljaju neke savršene veze, brakove i šta ja znam. Da žive u velikoj kući, imaju bogatog muža, skupa kola, firmiranu garderobu itd. Nisam ništa od toga zamišljala niti želela. Bio si mi samo ti u glavi, bilo gde. Nebitno je bilo. Nisam zamišljala da me vodiš na neka ostrva, ili planine i nemoguća prostranstva, zamišljala sam nas u malom stanu kako se svađamo, jer i to je deo ljubavi. Da se ne posvađamo ne bismo znali koliko jedno drugom značimo. Zamišljala sam kako odlazim iznervirana iz stana, a ti sedaš i pališ cigaretu. Onda se vratim i bude mi krivo što smo se posvađali, i ti mi govoriš da ti je žao, i grliš me, i šapućem ti da ne mogu da živim bez tebe. 

  Ali ništa od toga se nije desilo i nikad se neće desiti. I to što još uvek nisam uspela ni sa kim ne znači da nemam sa kim, već ne želim. Ne želim ni sa kim drugim da zamišljam kao što sam sa tobom zamišljala, ili da doživim to što nisam sa tobom. Jednostavno ne želim.

  Uskoro odlazim iz ovog grada, i možda te sretnem opet, a nadam se da neću. Ne želim da te vidim nikada više, jer sam srećna ovako. I biću još više kada odem. Nemoj da mi kvariš opet. Oženi se, imaj decu, izgradi svoj život. Moj je bez tebe prazan, ali potrudiću se da ga ispunim bar ostvarenjem svojih snova iz detinjstva. Ti si bio neplaniran i ostao si neostvaren. Ali neka. Ko zna zašto je ovako dobro. Znaj da ćeš u mom srcu uvek imati posebno mesto, i nikog neću pustiti tamo. Nikad. Ne zbog tebe, jer ne zaslužuješ to, već zbog sebe. Ne dam više da me povređuju. 

  Tebi želim svu sreću, i da nikad ne doživiš ono što sam ja doživela i preživela. Nikome to ne želim. Zaista ni sad nisi vredan toga. Ničega nisi vredan. Ni dobrog ni lošeg, ali neka ti. Voli je. Nemoj i nju da povrediš. Toliko. Znam da nikad nećeš ovo pročitati, nije ni važno. Poslednji put pišem o tebi. Obećavam.


7 Komentari & 0 Trekbekovi od "Poslednji redovi tebi"

  I kao što ti reče: ko zna zašto je to ako dobro i ko zna koja sreća negde već na tebe čeka.

  Autor roksana 24 Feb 2013, 20:20

  neke nam uspomene ostanu duboko zatrpane, pisali ili ne...
  sećanje se teško briše, ali treba ići napred, tragati, nadati se da ćeš naći
  Prijatno!

  Autor domacica 24 Feb 2013, 20:46

  Tuzno je, kada posle jedne ljubavi ostanu ovako bolne reci.. Nadam se da ces naci nekoga ko ce uciniti da ova proslost bude zaboravljena, i to ne zato sto je to tebi potrebno, vec zato sto ces shvatiti da je tvoja nova ljubav jaca od svega iz proslosti.

  Autor mssams 25 Feb 2013, 10:08

  Roksana
  Srećna sam ja i ovako ;) i ko zna zašto je to dobro.

  Autor 3msc 25 Feb 2013, 23:41

  Domacica
  Uvek treba ići napred ;)

  Autor 3msc 25 Feb 2013, 23:42

  Mssams
  Posle ljubavi ništa drugo i ne može da ostane. Biće zaboravljena i bez nekog novog, samo je potrebno još malo vremena i odvlačenja misli. To će biti uskoro. (:

  Autor 3msc 25 Feb 2013, 23:44

  Буди срећна, то је избор.
  Биће правих љубави.

  Autor nena58 02 Mar 2013, 20:59
Dodaj komentar

Zapamti me